Hodnocení obchodu

5,0 21 hodnocení
Přidat hodnocení
5
21x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MV Avatar autora Mirka Váradiová | 11.6.2022
Zakoupili jsme letos na jaře. Nemá to chybu. U první jízdy jsme byli jak malé děti, co dostaly hračku. Radost a obdiv. Vozíme trávu, dřevo - dobře se skládá z vyšší korby nežli z běžného kolečka, piliny, vnoučka :-), převážíme i cirkulárku se štípačkou (a i když je to na korbě vysoké), vše se dá tak poklidně přepravovat. Nejen, že nás ta práce s ní baví, ale také vzbuzujeme zájem okolí, lidé se usmívají a hodně ptají. Pějeme chválu a drandíme i po běžných silnicích, cyklostezkách a hlavně po zahradě a po vsi. Manipulace je skvělá, lehce se vejdeme a otočíme na menším place... Opravdu výborný pomocník. A ta červená varianta prostě přitahuje oči. Takže vyparáděný pomocník. Děkujeme a gratulujeme k nápadům, co mají smysl.
JS Avatar autora Josef Strommer | 19.4.2022
Trojkolku jsem koupil na podzim. Zatím maximální spokojenost. Skvělý pomocník. Vozí dřevo na otop, suť, nepořádek do sběrného dvora, nepotřebné věci do sběrných surovin, sekačku na sečení trávy, ale hlavně na korbu vleze 600l IBC kontejner a při naložení se ani nepohne. Jezdím na zahradu zalévat stromy. Napustím 300-350l vody a bez problémů se mnou vyjede do kopce k zahradě a to nejsem žádný střízlík. Prostě jezdí cestou necestou. Jeden z nej kupů, který jsem kdy udělal. Poslední dobou mě vozí i do práce. Opravují nám cestu a cyklostezka je průjezdná. :) Jenom při rychlosti na max. (38-40km/h) nevydrží baterka těch 70km, ale jenom někde kolem 35-40km. Pokud ovšem zvolíte poklidnější tempo, tak se adekvátně prodlouží i dojezd. Navíc mi poslouží i pro socializaci, protože je jen málo lidí na vesnici, u kterých nevzbudí zájem. Vzhled, rychlost, tuhost celé trojkoly a funkčnost. Fakt super. Děkuji Vám, že ji vyrábíte. Kdyby šlo dát 10 hvězdiček, tak je dám
RB Avatar autora Rastislav Belej | 27.7.2021
Som veľmi spokojny. Trojkolka je perfektná na cesty aj do lesa na huby. Dodanie na Sk bez problemov. Odporučam všetkym, vynikajuca kúpa. V terene je ako doma.????????
VF Avatar autora Vacek František | 25.7.2021
super pomocník
VK Avatar autora Vladimir Kudrna | 16.7.2021
Vynikající tříkolka, baterie 6-EVF-45 seženete na www.xxxxxxxx.cz
PK Avatar autora Pavel Kotlík | 21.6.2021
Tříkolka je vynikající na výlety po okolí, vyjede všechny krpály, na houby, na ryby, pomůže na zahradě, s nákupem i s dřívím. Já jsem s obchodem a výrobkem velmi spokojený.
K Avatar autora Karel | 25.12.2019
Super pomocník
L Avatar autora Libor | 1.9.2019
Pro Benycargo tříkolku jsem se dlouho rozhodoval, zda ji pořídit, je to jeden z nejlepších nákupů, co jsem kdy udělal, tříkolka má tichý chod, velmi rychlá na svůj pohon, skvělá komunikace byla s paní Kaděrovou, která zařídila aby při přepravě ji nezničili a neodřeli, jsem nadšený že ji mám doma a mohu kdykoliv s ní jet kamkoliv chci. Doporučuji každému, kdo váha, je to bomba, pojedete jako vítr udělejte si radost a nakupujte u Benycargo!
JT Avatar autora jan týgl | 24.5.2019
velká pochvala za rychlé vyřízené objednávky zboží bylo dodáno v čas a v pořádku ,mohu jen doporučit ,obchod Benycargo
V Avatar autora Vladimír L. | 14.3.2019
Tříkolka slouží třetím rokem v obtížném terénu a k naprosté spokojenosti.
P Avatar autora Petr | 8.1.2019
Stroj máme už 3 roky a postupně koupili další dva a musím říci , že i při zátěži které jim dáváme je srovnatelná s malotraktorem a tak spoříme naftu. Za celou dobu bez poruch a bez ÚDRŽBY a to se na tom střídá dost lidiček. Komunikace a vše potřebné okolo stroje je na velmi vysoké úrovni. . Všem doporučuji opravdu nemá chybu a zatim jsme nenašli co by nesplnilo naše potřeby.
V Avatar autora Vladimír | 21.10.2018
Tříkolku mám jíž dva roky a zatím naprostá spokojenost. Projede i vyjede téměř nemožné. Kdo uviděl, nestačil se divit.
VB Avatar autora Vlastimil Balek | 21.8.2018
Tříkolka je opravdu kvalitní. Již rok ji prověřujeme na drůbeží farmě. Drobná reklamace ohledně štítu přední brzdy byla okamžitě vyřešena. Jsem opravdu rád , že jsem se rozhodl pro beny 11s.
MS Avatar autora Martin Synák | 12.8.2018
Beny je fajn pomocník, a hlavně nesmrdí.
Avatar autora Daniel Štach | 9.7.2018
Super komunikace a báječný stroj :-)
PH Avatar autora Petr Hájek | 11.6.2018
Tříkolku mám 14 dnů a zatím jsem úplně nadšený. Neůnavný pomocník!
Avatar autora Josef Žlebek | 11.5.2018
Jsem velmi spokojen jak s obchodem (perfektní jednání ), tak i s tříkolkou.
ZK Avatar autora Zámek Kratochvíle | 19.4.2018
Výborné jednání, rychlé dodaní a tříkolka 11S skvělá.
ZD Avatar autora Zdeněk Dvořák | 30.3.2018
Jsem vlastníkem S11 jezdím s ní do lesa na ryby do prace super a spolehlivej stroj Kaderovim moc děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků
JH Avatar autora Jan Hrbáček | 30.3.2018
Rychlé dodání, výborné jednání a ochota.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 21