Hodnocení obchodu

5,0 14 hodnocení
Přidat hodnocení
5
14x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Libor | 1.9.2019
Pro Benycargo tříkolku jsem se dlouho rozhodoval, zda ji pořídit, je to jeden z nejlepších nákupů, co jsem kdy udělal, tříkolka má tichý chod, velmi rychlá na svůj pohon, skvělá komunikace byla s paní Kaděrovou, která zařídila aby při přepravě ji nezničili a neodřeli, jsem nadšený že ji mám doma a mohu kdykoliv s ní jet kamkoliv chci. Doporučuji každému, kdo váha, je to bomba, pojedete jako vítr udělejte si radost a nakupujte u Benycargo!
JT Avatar autora jan týgl | 24.5.2019
velká pochvala za rychlé vyřízené objednávky zboží bylo dodáno v čas a v pořádku ,mohu jen doporučit ,obchod Benycargo
V Avatar autora Vladimír L. | 14.3.2019
Tříkolka slouží třetím rokem v obtížném terénu a k naprosté spokojenosti.
P Avatar autora Petr | 8.1.2019
Stroj máme už 3 roky a postupně koupili další dva a musím říci , že i při zátěži které jim dáváme je srovnatelná s malotraktorem a tak spoříme naftu. Za celou dobu bez poruch a bez ÚDRŽBY a to se na tom střídá dost lidiček. Komunikace a vše potřebné okolo stroje je na velmi vysoké úrovni. . Všem doporučuji opravdu nemá chybu a zatim jsme nenašli co by nesplnilo naše potřeby.
V Avatar autora Vladimír | 21.10.2018
Tříkolku mám jíž dva roky a zatím naprostá spokojenost. Projede i vyjede téměř nemožné. Kdo uviděl, nestačil se divit.
VB Avatar autora Vlastimil Balek | 21.8.2018
Tříkolka je opravdu kvalitní. Již rok ji prověřujeme na drůbeží farmě. Drobná reklamace ohledně štítu přední brzdy byla okamžitě vyřešena. Jsem opravdu rád , že jsem se rozhodl pro beny 11s.
MS Avatar autora Martin Synák | 12.8.2018
Beny je fajn pomocník, a hlavně nesmrdí.
Avatar autora Daniel Štach | 9.7.2018
Super komunikace a báječný stroj :-)
PH Avatar autora Petr Hájek | 11.6.2018
Tříkolku mám 14 dnů a zatím jsem úplně nadšený. Neůnavný pomocník!
Avatar autora Josef Žlebek | 11.5.2018
Jsem velmi spokojen jak s obchodem (perfektní jednání ), tak i s tříkolkou.
ZK Avatar autora Zámek Kratochvíle | 19.4.2018
Výborné jednání, rychlé dodaní a tříkolka 11S skvělá.
ZD Avatar autora Zdeněk Dvořák | 30.3.2018
Jsem vlastníkem S11 jezdím s ní do lesa na ryby do prace super a spolehlivej stroj Kaderovim moc děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků
JH Avatar autora Jan Hrbáček | 30.3.2018
Rychlé dodání, výborné jednání a ochota.
FG Avatar autora Františka Goliášová | 26.3.2018
Po třech letech provozu pracovní elektro tříkolky musím ohodnotit obchod benycardo na pět hvězdiček. Jednak zboží je opravdu takové jak je uvádí na svých stránkách a je to to nejlepší co jsem si v životě koupila pro moje potřeby. A to je mi 65 let. Když na ní nejedu já , tak manžel ji neustále využívá. Už mi na tom jezdí i moje vnoučata ať mají 10 nebo 15 i 20 let. Komunikace s manželi Kaděrovými je bezezbytku příjemná , perfektní a plodná. Takže si kupuji elektroběžku Bajk a moc se těším. Františka Goliášová

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 14

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.